flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Порядок та роз’яснення щодо звернень громадян до Деснянського районного суду м.Києва

Відповідно до Закону України "Про звернення громадян" під зверненнями громадян розуміються викладені в письмовій або усній формі    пропозиції (зауваження), заяви (клопотання) і скарги. 

Звернення може бути подано як окремо особою (індивідуальне), так і групою осіб (колективне). 

У зверненні має бути зазначено Ваше прізвище, ім’я, по-батькові, місце проживання, засоби зв’язку, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. 


Крім того, письмове звернення повинно бути підписано особою яка його подає з зазначенням дати.

За результатами розгляду Вашого звернення має бути  прийняте  наступне рішення:

Роз'яснення щодо звернень громадян, поданих електронною поштою

    Відповідно до вимог Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та електронної петиції" з 28 жовтня 2015 року громадяни можуть подавати електронні звернення з використанням мережі Інтернет та засобів електронного зв’язку.

  
      Для заповнення ЕЛЕКТРОННОГО ЗВЕРНЕННЯ, потрібно перейти за цим посиланням: https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/feedback/

      Загальний термін розгляду звернення становить не більше одного місяця від дня його надходження, а те, яке не потребує додаткового вивчення, невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня його отримання.

     Якщо в місячний термін вирішити порушені у Вашому зверненні питання неможливо, відповідальна особа  встановить необхідний термін для його розгляду, про що Вас буде  окремо повідомлено. При цьому, загальний термін розгляду звернення не буде  перевищувати  сорока п'яти днів. 

    На Ваше прохання на електронне звернення  може бути направлено письмову відповідь. Для цього у електронному зверненні необхідно вказати свою фактичну адресу.

Ви можете направити своє звернення на електронну адресу суду - inbox@ds.ki.court.gov.ua

     Крім того, Ви можете подати своє письмове звернення особисто, або через представника (який повинен мати з собою документ, що засвідчує його повноваження та посвідчує його особу,) кожного дня крім суботи, неділі та святкових днів, на протязі всього робочого часу: 

Понеділок-Чертвер з 09:00 до 17:00 год.

П’ятниця з 09:00 до 15.45 год.

Обідня перерва: з 13:00 до 13:45 год. 

до Загальної канцелярії Деснянського районного суду м. Києва: 02225, м. Київ, пр. Червоної Калини (В.Маяковського), 5-В, каб. 41

 Поштова адреса для надсилання звернень: Деснянський районний суд міста Києва, проспект Червоної Калини (В.Маяковського), 5-В02225.