flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робота суду під час відсутності електропостачання

01 листопада 2022, 11:59

Шановні громадяни, учасники судових процесів, відвідувачі суду!!!

    У зв’язку з непоодинокими випадками знеструмлення електромережі Деснянського районного суду міста Києва, що відбувається через планові стабілізаційні та аварійні відключення електропостачання ДТЕК «Київські регіональні електромережі», повідомляємо:

    Звертаємо увагу учасників судових розглядів, що у випадку неможливості забезпечення технічної фіксації судового засідання з незалежних від суду причин, обумовлених віяловими відключеннями електропостачання через пошкодження енергетичної інфраструктури в умовах воєнного стану, судові справи, що були призначені до розгляду, у період знеструмлення електромережі суду будуть зняті з розгляду з подальшим повідомленням учасників процесу про наступну дату та час розгляду справ.

   Також звертаємо увагу, на час прийому канцелярій та архіву суду!

   У разі відсутності електропостачання до загальної канцелярії можна звернутись шляхом залишення поштової кореспонденції через скриньку, яка встановлена на першому поверсі в холі суду.

   Якщо відсутнє електропостачання під час встановленого графіку прийому громадян на видачу копій судових рішень кримінальної канцелярії, цивільної канцелярій, архіву та канцелярії по справам про адміністративні правопорушення, при наявності поданої заздалегідь заяви на видачу судового рішення, його можна буде отримати у відповідній канцелярії на наступний робочий день з 11.00 год. до 16.00 год. з урахуванням обідньої перерви з 13.00 год. до 13.45 год.

 

Прес-служба Деснянського районного суду м. Києва!