flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу! Інформація щодо судових справ, які перебувають у провадженні судді Шевчука О.П.

22 грудня 2017, 10:13

     Вищою радою правосуддя  21.12.2017 ухвалено рішення щодо звільнення з посади судді Деснянського районного суду м.Києва Шевчука Олексія Петровича, у зв’язку з поданням заяви про звільнення за власним бажанням.

     Доводимо до відома громадськість, що у зв’язку із прийнятим рішенням щодо звільнення судді Шевчука О.П. з посади, по всім судовим справам, що перебували у його провадженні, найближчим часом буде здійснено повторний авторозподіл між суддями суду.

      За результатами здійсненого повторного авторозподілу справ судді Шевчука О.П.,  сторін у встановленому порядку буде сповіщено про визначений склад суду та дату розгляду справи.

    З метою найбільш оперативною можливістю отримати інформацію щодо визначеного складу суду та дати розгляду справи по вказаним справам, учасники процесу можуть самостійно отримати вказану інформацію на офіційній веб-сторінці Деснянського районного суду м.Києва на порталі Судової влади у розділі «Стан розгляду справ» за наступним посиланням - http://court.gov.ua/fair/sud2603/. ( для отримання інформації достатньо заповнити поле «номер справи/ провадження», або ж здійснити пошук за найменуванням учасника процесу).