flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсу на кращий дитячий малюнок на тему: "Суд очима дітей"

14 грудня 2020, 09:10

З ціллю формування правової культури, підвищення правової свідомості у підростаючого покоління, а також з метою розкриття творчих здібностей дітей у Деснянському районному суді м. Києва 7 грудня 2020 було вдруге оголошено конкурс на кращий дитячий малюнок на тему: "Суд очима дітей" з нагоди професійного свята  –  Дня працівників суду.

Талановиті учасники - учні 4-Г класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №313 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, які виявили бажання прийняти участь у конкурсі, проявили високі здібності, фантазію у підготовці своїх робіт, креативно відобразили власне бачення діяльності та значення суду.

Нагадуємо, що  голосування проходило на сторінці суду у мережі Facebook.

Серед учасників конкурсу були визначені переможці, малюнки яких за тиждень згідно он-лайн голосування, набрали найбільшу кількість вподобань «лайків»:

1-е місце за найкращій малюнок займає -  Ткач Данило!

2-е місце за найкращій малюнок займає -  Сапацинська Каріна!

3-е місце за найкращій малюнок займає -  Кізь Валерія!

         

                

Урочисте нагородження переможців конкурсу на кращий дитячий малюнок на тему: "Суд очима дітей" відбудеться у приміщенні спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №313 з поглибленим вивченням інформаційних технологій 18 грудня 2020 року.

Дякуємо всім учасникам конкурсу "Суд очима дитини".

Також звертаємо увагу, що нагородження учнів 3-Г класу відбудеться 18 грудня 2020 у приміщенні спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №313 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, у зв’язку з писиленням карантинних обмежень у приміщенні Деснянського районного суду м. Києва.

Прес-центр Деснянського районного суду м. Києва!