flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча конференція щодо реалізації масштабного українсько-нідерландського проекту "Судова влада і суспільство в Україні"

08 листопада 2021, 17:10

В рамках українсько-нідерландського проекту «Судова влада і суспільство в Україні» який ініційовано представникам Центру міжнародного правового співробітництва та міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів, які реалізовують Проект в Україні у рамках програми МАТРА, суддя-спікер Валерія Бабко та в.о. прес-секретар Вікторія Москович, 5 та 8 листопада 2021 приймали участь у робочій конференції у форматі круглого столу та у воркшопі із судової комунікації.

Учасниками конференцій стали представники судів – партнери проекту.

Пані Естер де Рой, очільниця проєкту, озвучила цілі, які стоять на шляху до реалізації ефективного судочинства та якісної комунікації. А експерт проекту пан Рутгер Вері поділився баченнями щодо користі судової комунікації.

                 

Учасники активно долучились до обговорення нагальних питань комунікаційної діяльності судів. Під час мозкового штурму було визначено основні цільові аудиторії, з якими взаємодіють суди, і які потрібно зробити дії щоб побудувати взаємовідносини щодо укріплення довіри між судами та суспільством. Під час воркшопу із судової комунікації були проведені практичні завдання, на яких обговорювались питання щодо комунікацій  із різними цільовими аудиторіями, також обговорювали імідж Судової  влади України сьогодення і міркували який він має бути в майбутньому.

                                      

Підсумком зустрічі стало напрацювання спільних планів щодо активностей проекту, які надалі будуть реалізовуватись у робочих групах.

Інформаційно: Проєкт «Судова влада і суспільство в Україні» спрямований на зміцнення взаємин між судовою владою і суспільством та зосередиться на сприянні підвищенню професійного рівня суддів і працівників апаратів судів, удосконаленню судового процесу, покращенню якості судових рішень, розбудові суддівського самоврядування.

Прес-Центр Деснянського районного суду м. Києва!