flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершальна конференція в рамках українсько-нідерландського проекту «Судова влада і суспільство в Україні»

18 жовтня 2024, 10:00

   14-15 жовтня 2024 року  в м. Краків (Польша) представники Деснянського районного суду міста Києва: суддя – спікер Валерія Бабко, суддя - спікер Наталія Тарасенко та в.о. прессекретаря суду Вікторія Москович, взяли участь у завершальній конференції присвяченої комунікаціям Судової влади та Медія.

   Захід був розроблений у рамках проєкту "Судова влада і суспільство в Україні", який реалізується Центром міжнародного правового співробітництва (CILC) за підтримки Міністерства закордонних справ Нідерландів у рамках Програми MATRA.

   Конференція була присвячена впровадженню напрацьованих в рамках проєкту принципів, а також посібника для прессекретарів судів, які мають створити єдині та зрозумілі умови для ефективного висвітлення роботи судів та суспільно-значущих справ, а також сприяти налагодженню ефективної співпраці між судами та засобами масової інформації.

  Крім того, захід був присвячений обміну досвідом, обговоренню досягнень та майбутніх кроків для забезпечення якісного та ефективного судочинства.

 "Існує загальне розуміння того, що комунікація - це дуже важливий інструмент для суддівської влади для того, щоб зміцнювати суддівську незалежність суддів та громадську довіру до її рішень"

Прес-центр, Деснянського районного суду м. Києва