flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Деснянському районному судді м. Києва відбудеться фінал міжрайонного турніру з правознавства для старшокласників «Майбутня професія – юрист!».

24 листопада 2017, 15:59

 06.12.2017 р. в Деснянському районному судді м. Києва відбудеться фінал міжрайонного турніру з правознавства для старшокласників «Майбутня професія – юрист!» в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», присвяченого до Всеукраїнського тижня права.  

Організаторами Турніру є Головне територіальне управління юстиції у місті Києві , Управління освіти Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації, Управління освіти Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації.

Турнір проводиться з метою сприяння розвитку правової культури молоді, виховання поваги до права, стимулювання активної творчої праці в процесі навчання, пошуку обдарованої молоді, створення умов для її творчого зростання.

До суду завітають учні старших класів та буде інсценований судовий розгляд справи за участі двох команд, виступи яких оцінюються журі.  До вказаного дійства також будуть залучені працівники Деснянського районного суду м. Києва.

 Вказаних захід проводиться з метою підвищення рівня правової культури серед молоді, отримання молоддю нових знань про свої права, свободи і обов'язки, сприяння формуванню у молоді поваги до права, загальнолюдських та національних правових цінностей, сприяння підвищенню рівня правової поінформованості населення.