flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Деснянський районний суд міста Києва підключено до Єдиного Контакт центру Судової влади України

27 квітня 2018, 13:58

Деснянський районний суд міста Києва підключено до Єдиного Контакт центру Судової влади України в тестовому режимі.

27 квітня 2018 року керівник апарату суду Зубець Л.В. та заступник керівника апарату Лещук Г.М. провели оперативну нараду з працівниками апарату Деснянського районного суду м. Києва на тему: "Функціонування єдиного контакт-центру".

Працівникам апарату суду наголошено на важливості вчасного внесення інформації щодо розгляду справ до Інформаційної судової системи "Д3".

З 27.04.2018 року всі контактні номери телефонів суду, що розмішені на головній сторінці суду на офіційному веб-порталі Судової влади України,  замінені на єдиний безкоштовний номер телефону Контакт - центру 0-800-501-492. 

Крім того, для забезпечення функціонування єдиного контакт-центру судової влади для управління запитами, іншими зверненнями розміщені електронні пошти канцелярій суду, які можна переглянути ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ, або в розділі "Про суд"-"Контакти".

Вхідні дзвінки, що надходитимуть до Контакт-центру з питань роботи Деснянського районного суду міста Києва в частині отримання інформації щодо стану та руху справ, що перебувають або перебували на розгляді суду, будуть оброблятися спеціалістами Контакт-центру у відповідності до єдиних стандартів та з обов’язковим автоматичним зберіганням записів розмов та наданих консультацій.

У разі необхідності або на вимогу запитувачів вхідні виклики можуть бути переведені операторами Контакт-центру на міські номери телефонів відповідних спеціалістів суду.

Прес-служба Деснянського районного суду м.Києва