flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Деснянський районний суд міста Києва відвідали студенти І курсу юридичного факультету Київського національного торговельно-економічного університету

22 травня 2018, 17:55

22 травня Деснянський районний суд міста Києва відвідали студенти першого курсу Київського національного торговельно-економічного університету. В рамках візиту студенти відвідали судове засідання по кримінальному провадженню по обвинуваченню особи у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 2,3 ст.307 КК України.

Кримінальне провадження розглядалось у складі колегії, під головуванням судді Олени Журавської, за участі суддів Ірини Галась та Оксани Панченко.

Частина 2 цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, а 3 - від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Як на мене, це засідання для студентів було досить показовим і відклалося у свідомості, принаймі, ми на це сподіваємось.

Вже, після розгляду справи, студенти мали можливість поспілкуватись з суддями та отримати відповіді на питання, що їх цікавили. Майбутні правники залишили в захваті від відвідування судового засідання Деснянського районного суду міста Києва та висловили побажання подальших зустрічей.

Дякуємо колегам за ініціативу, небайдужість та активну участь у надзвичайно важливому заході.   

                                                      Сподіваємося, що нам вдалося «побудити у юних душах допитливість» і задовольнити її.

 

 Прес-служба Деснянського районного суду м.Києва!