flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Деснянський районний суд м. Києва прийняв участь у нараді-семінарі на тему: «Інклюзивний суд. Шляхи побудови»

24 травня 2018, 17:39

24 травня 2018 року керівник апарату Деснянського районного суду м.Києва Зубець Л.В. разом із виконуючим обов’язки  прес-секретаря суду Москович В.О., прийняли участь  у нараді-семінарі по темі: «Інклюзивний суд. Шляхи побудови», яку було проведено на виконання доручення Державної судової адміністрації України від 25.04.2018 №14-7762/18 «Про вжиття заходів щодо забезпечення доступності об’єктів судової влади для осіб з інвалідністю» у Шевченківському районному суді міста Києва.

Також в семінарі прийняли участь: голова Шевченківського районного суду міста Києва Савицький О.А., начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в місті Києві – Сімановський О.В. та його заступник Чумак Н.А., яка була куратором заходу, а також  голова Всеукраїнської громадської організації «Правозахисна спілка інвалідів», Голова Робочої групи з доступності до правосуддя – Вознюк О.Г, експерт, тренер, ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю» - Полозюк О.В.

На сьогоднішній день  широкий спектр проблем людей з інвалідністю  в Україні свідчить про необхідність посиленої і комплексної уваги до них з боку держави й суспільства. Сучасне життя формує відповідні вимоги до правового та соціального захисту цієї категорії населення.

 

Детальну інформацію наради-семінару, можна подивитись за цим посиланням:https://sh.ki.court.gov.ua/sud2610/pres-centr/news/490685/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Прес-служба Деснянського районного суду м. Києва!