flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату Деснянського районного суду м.Києва провела чергову оперативну нараду

28 вересня 2018, 15:11

28 вересня 2018 року керівник апарату Деснянського районного суду м. Києва Зубець Л.В.,  провела нараду з працівниками суду.

Завдання зустрічі – обговорення робочих питань та пропозицій щодо вдосконалення роботи апарату. Керівник апарату звернула увагу колег на ряд робочих моментів, зокрема, нагадала присутнім про вчасне та повне проставляння відміток в обліково-статистичних картках, а також вчасність відправлення вихідної кореспонденції суду, та оформлення судових справ. Обговорено питання щодо реалізації прав громадян на отримання копій судових рішень.

Крім того, було проведено інструктаж з працівниками апарату суду з питань пожежної безпеки та охорони праці.

Також працівники апарату суду (головні спеціалісти, провідні спеціалісти, секретарі суду) які працюють в канцеляріях Деснянського районного суду м.Києва, звернули увагу присутніх на найважливіші робочі питання.

До відома присутніх було доведено також інформацію про підготовку в найближчий час до атестації державних службовців.

У ході наради було вирішено й ряд інших організаційних питань, обговорення яких ініціювалось як безпосередньо головними спеціалістами (провідними спеціалістами), так і керівником апарату суду.

Нагадаємо, що оперативні наради апарату Деснянського районного суду м. Києва за головуванням керівника апарату суду проводяться систематично і покликані координувати роботу кожного задля блага усіх.

Прес-служба Деснянського районного суду м.Києва!