flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Деснянському районному суді м.Києва відбувся «День відкритих дверей»

05 жовтня 2018, 13:11

 

 

 

05 жовтня 2018 року на передодні свята «ДНЯ ЮРИСТА» в Деснянському районному суді м. Києва відбувся «День відкритих дверей» на тему : «Вибір правової юридичної професії», до суду завітали студенти другого та третього курсу за спеціальністю «право» Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая (МНТУ).

В рамках зазначеного заходу для студентів була організована екскурсія по суду, яка розпочалась в одному із залів судових засідань. Виконуючий обов’язки прес-секретаря суду Москович Вікторія Олександрівна ознайомила студентів з організацією роботи суду, провела студентів до всіх канцелярій суду, де було ознайомлено з процедурою формування та впорядкування справ, розповіла про порядок прийому та реєстрації вхідної кореспонденції суду, роботу автоматизованої системи документообігу суду. Крім того, студенти відвідали зали судових засідань де зазвичай відбувається відеоконференція та проводиться розгляд кримінальних справ. 

Після чого, студенти були запрошені до залу де перед ними виступила заступник голови Деснянського районного суду м. Києва Лісовська Олена Володимирівна, яка разом з запрошеними гостями, які долучились до даного заходу  – першим заступником керівника Київської місцевої прокуратури №3 Гаркавою Владою Владленівною, помічником судді – Павленко Валерією Юріївною та адвокатом з Київської міської колегії адвокатів Поладько Мирославою Юріївною, які розповіли студентам цікаві доповіді про особливості юридичних професій, організацію роботи суду, прокуратури та адвокатури.

                         

 

 

 

Усі учасники заходу мали можливість поспілкуватися між собою.

Студенти були дуже активними, цікавилися справами, які найбільш запам’яталися адвокату, цікавились співпрацею між прокуратурою та слідчими органами, задавали питання помічнику судді та адвокату.

Студенти залишилися надзвичайно задоволеними від активного спілкування.

 

Дякуємо колегам за участь у надзвичайно актуальному комунікативному заході для молоді та продовжуємо важливу роботу в цьому напрямку.

 

 

 

 

Прес-Центр Деснянського районного суду м. Києва!