flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей на тему : "Символи та символіка судової влади. Відповідальність неповнолітнього за заподіяння шкоди"

11 грудня 2018, 14:05

11 грудня 2018 року на передодні свята «Дня працівників суду» в приміщенні Деснянського районного суду м. Києва відбувся «День відкритих дверей» на тему: «Символи та символіка судової влади. Відповідальність неповнолітнього за заподіяння шкоди», до суду завітали студенти Вищого професійного училища №25.

В рамках зазначеного заходу для студентів була організована екскурсія по суду. Виконувач обов’язки прес-секретаря суду Москович Вікторія Олександрівна ознайомила студентів з організацією роботи суду, провела студентів до всіх канцелярій та архіву суду, де було ознайомлено з процедурою формування та впорядкування справ, розповіла про порядок прийому та реєстрації вхідної кореспонденції суду, роботу автоматизованої системи документообігу суду. Крім того, студенти відвідали зали судових засідань де зазвичай відбувається відеоконференція та проводиться розгляд кримінальних справ.


Після чого, студенти були запрошені до зали де перед ними виступили суддя-спікер Бабко Валерія Валеріївна та суддя Шмигельський Дмитро Іванович, які розповіли студентам про кримінальну, адміністративну та цивільну відповідальність неповнолітніх навели студентам цікаві факти із суддівського досвіду, розповіли про особливість юридичної професії з практичними прикладами, а також розповіли про символи судової влади України. 


Усі учасники заходу мали можливість поспілкуватися між собою. 


Студенти були дуже активними, задавали питання суддям та в.о. прес-секретарю суду. 


Студенти залишилися надзвичайно задоволеними від активного спілкування. На згадку даного заходу студентам було подаровано Методичку з рекомендаціями щодо прав та обов’язків.

Дякуємо за участь у надзвичайно актуальному комунікативному заході для молоді та продовжуємо важливу роботу в цьому напрямку.

Прес-Центр Деснянського районного суду м. Києва!