flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

19 березня 2019 року відбувся «День відкритих дверей»

19 березня 2019, 18:08

19 березня 2019 року в приміщенні Деснянського районного суду м. Києва відбувся захід: «День відкритих дверей», до суду завітали учні 7-го класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №264 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району м. Києва.

В рамках зазначеного заходу виконувач обов’язки прес-секретаря суду Москович Вікторія Олександрівна розповіла учням про їх права, детально ознайомила з Конвенцією ООН про права дитини, підсумовуючи дану тему учні взяли участь у грі «Ситуація» з якою справились на відмінно, отримали методичні посібнички.

Відповідальна особа за проведення судових засідань в режимі відеоконференції Половенко Галина Михайлівна розповіла учням що таке відеоконференцзв’язок, та в яких ситуаціях розгляд справи проводиться дистанційно за допомогою відеоконференції.

Крім того, суддя – спікер Бабко Валерія Валеріївна провела бесіду з учнями на тему щодо протидії булінгу, супроводжуючи слайд-шоу програмою та відеоматеріалом, а також ознайомила учнів з традиційними символами судочинства.

Усі учасники заходу мали можливість поспілкуватися між собою, зробити фотографії з суддею.

Дякуємо за участь у надзвичайно актуальному комунікативному заході для молоді та продовжуємо важливу роботу в цьому напрямку.

                                                                                         

Більше фотографій можна подивитись за цим посиланням:  https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/pres-centr/photos/2990/ 

 

Прес-Центр Деснянського районного суду м. Києва!