flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовче судове засідання по кримінальному провадженню часів Майдану відкладено через неявку одного із обвинувачених та потерпілих

18 квітня 2019, 12:01

Відповідно до ухвали Колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду від 25 лютого 2019 року на адресу Деснянського районного суду м.Києва 20.03.2019 року надійшов обвинувальний акт з додатками до кримінального провадження за обвинуваченням громадян Святного О.В., Зазимка А.О., Страшка Д.М., Терлецького М.Б., Шаповала В.М., Шарлая А.В., Шарлая І.В., Прокопенка А.В. (підозрюваних у перевищенні службових повноважень при затриманні активістів Майдану 23 січня 2014 року у Кріпосному провулку міста Києва.).

Ухвалою судді Журавської О.В. Деснянського районного суду м.Києва від 25 березня 2019 р. призначено по даному кримінальному провадженню підготовче судове засідання на 18 квітня 2019 року на 11 год. 00 хв.

У підготовче судове засідання не з’явився один з обвинувачених та деякі потерпілі особи.

З огляду на неприбуття одного із обвинувачених та деяких потерпілих, судом на обговорення було поставлено питання щодо можливості проведення підготовчого судового засідання.

Заслухавши думку всіх присутніх сторін, суд ухвалив: відкласти підготовче судове засідання на 28 травня 2019 р. на 12:00 год. здійснивши повторний судовий виклик обвинуваченого, що не з’явився та потерпілих осіб.

У разі виникнення питань (уточнень, коментаря) щодо даного кримінального провадження у представників ЗМІ, громадських організацій, прохання звертатись звертайтесь до судді-спікера Бабко В.В., або прес-секретаря суду Москович В.О., контактні данні за цим посиланням: https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/pres-centr/mas-media1111/

Крім того, звертаємо увагу, якщо представники ЗМІ, громадські організації бажають бути присутніми в майбутніх судових засідань, звертайтесь до суду з даним питанням заздалегідь.

Про подальший рух кримінального провадження буде проінформовано додатково.

Прес-служба Деснянського районного суду м.Києва!