flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корисна інформація зайвою не буває

22 травня 2019, 10:30

Нагадуємо, що в Деснянському районному суді м.Києва з метою підвищення юридичної грамотності та правової свідомості українців, 23 листопада 2018 року було створено рубрику «Я маю право!», яка реалізується Міністерством юстиції України у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.  

За допомогою проекту «Я маю право!» Міністерство юстиції України намагається не лише інформувати громадян про їхні права, а й навчати їх, як ці права захищати. В рамках проекту, працівники Міністерства юстиції України та інші фахівці в галузі права дають людям чіткі й зрозумілі поради, як діяти, коли їх права порушують, доводять, що держава може бути їх партнером, і встановлюють рівність перед законом для кожного українця.

Одним з ключових елементів, який забезпечує реалізацію проекту «Я маю право!», є надання громадянам безоплатної правової допомоги. Це дієвий та ефективний механізм, який дає можливість захистити свої права кожному. 

Інформація в рубриці "Я маю право" оновлюється щотижня.

Посилання на рубрику "Я МАЮ ПРАВО!"

Прес-центр Деснянського районного суду м.Києва!