flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшла позовна заява Яценюка А. про захист честі, гідності та ділової репутації

23 липня 2019, 13:29

В провадженні Деснянського районного суду м.Києва перебуває цивільна справа за позовом Яценюка А. П. до Шнайдера М. А. про захист честі, гідності та ділової репутації.

04 липня 2019 року відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями, вищевказана позовна заява отримана головуючим суддею Бабко В.В.

Ухвалою судді Бабко В.В. від 05.07.2019 року, відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання на 15.08.2019 року на 10:30 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Деснянського районного суду міста Києва (м. Київ, проспект Маяковського, 5-В, зал № 20).

У разі виникнення питань (уточнень, коментаря) щодо даної цивільної справи у представників ЗМІ, громадських організацій, прохання звертатись до судді-спікера Бабко В. В., або прес-секретаря суду Москович В. О., контактні данні за цим посиланням: https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/pres-centr/mas-media1111/

Також, звертаємо увагу, якщо представники ЗМІ, громадські організації бажають бути присутніми в майбутніх судових засідань, звертайтесь до суду з даним питанням заздалегідь.

Про подальший рух цивільної справи буде проінформовано додатково.

 

Прес-центр Деснянського районного суду м. Києва!