flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

10 грудня 2019 відбувся день відкритих дверей

10 грудня 2019, 16:21

 

10 грудня 2019  напередодні свята «Дня працівників суду» в Деснянському районному суді м. Києва відбувся «День відкритих дверей» на тему : «Знайомство з роботою суду. Юридична професія та види юридичної роботи»!

До суду завітали учні 9-х класів Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №246 з поглибленим вивченням англійської мови.

В рамках зазначеного заходу учні були запрошені до залу судових засідань, де перед ними виступили заступник голови Деснянського районного суду м. Києва Лісовська Олена Володимирівна, суддя Панченко Оксана Миколаївна! 

Судді разом з запрошеними гостями – прокурором Київської місцевої прокуратури №3 Федченком Олександром Сергійовичем та адвокатом АО "Ліга правового захисту" Свінціцьким Ігорем Анатолійовичем розповіли учням про особливості юридичних професій, організацію роботи суду, прокуратури та адвокатури.

Після цього виконуючий обов’язки прес-секретаря суду Москович Вікторія провела учнів до архіву суду, ознайомила з процедурою формування та впорядкування справ. Крім того, учні відвідали зали судових засідань, де відбувається відеоконференція та проводиться розгляд кримінальних справ.

Учні були активними, задавали питання учасникам заходу.

Дякуємо колегам за участь у надзвичайно актуальному комунікативному заході для молоді та продовжуємо важливу роботу в цьому напрямку. 

 

 

Більше фотографій можна подивитись за цим посиланням:

https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/pres-centr/photos/3421/

 

 

 

 

  Прес-Центр Деснянського районного суду м. Києва!