flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

7 лютого 2020 до суду завітали учні 10 класу СШ І-ІІІ ступенів №264 Деснянського району м. Києва

07 лютого 2020, 16:13

 

7 лютого 2020  в Деснянському районному суді м. Києва відбувся «День відкритих дверей» на тему : «Знайомство з роботою суду. Юридична професія та види юридичної роботи».

До суду завітали учні 10 класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №264 з поглибленим вивченням англійської мови.

В рамках зазначеного заходу учні були запрошені до залу судових засідань, де перед ними виступили заступник голови Деснянського районного суду м. Києва Лісовська Олена Володимирівна, суддя Панченко Оксана Миколаївна. 

Запрошені гості – прокурор Київської місцевої прокуратури №3 Федченко Олександр Сергійович та адвокат АО "Ліга правового захисту" Свінціцький Ігор Анатолійович розповіли учням про особливості юридичних професій, прокуратури та адвокатури.

Після цього виконуючий обов’язки прес-секретаря суду Москович Вікторія продемонструвала учням слайд-шоу на тему : «Знайомство з роботою суду».

Учні були активними, задавали питання учасникам заходу.

 На згадку про цю подію були зроблені декілька пам’ятних фото, учні отримали диплом про успішне проходження вказаного курсу, методички.

 Дякуємо колегам за участь у надзвичайно актуальному комунікативному заході для молоді та продовжуємо важливу роботу в цьому напрямку.

 Пам’ятні фото можна подивитись за цим посиланням: https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/pres-centr/photos/3508/

Прес-центр Деснянського районного суду м. Києва