flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

18 лютого 2020 в суді проведено день відкритих дверей на тему: «Знайомство з роботою суду. Протидія булінгу. Відповідальність неповнолітніх за вчинення правопорушень»

18 лютого 2020, 16:04

 

18 лютого 2020 до Деснянського районного суду міста Києва завітали учні 8 класу СШ І-ІІІ ступенів №264 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району міста Києва.

        Метою даного заходу було знайомство учнів з роботою суду, проведення бесіди на тему протидії булінгу, а також ознайомлення учнів яка є відповідальність за скоєння неповнолітніми правопорушень.

      

З вітальним словом перед учнями виступила заступник голови суду - Лісовська Олена Володимирівна, яка  ознайомила учнів з роботою суду, провела з учнями бесіду на тему щодо протидії булінгу. 

В ході розмови долучилась в.о. прес-секретаря суду Вікторія Москович, яка продемонструвала учням слайд-шоу та відеоматеріали на тему «Відповідальність неповнолітніх за вчинення правопорушень», а також відеоролики на тему протидії булінгу. 

Усі учасники заходу мали можливість поспілкуватися між собою, із суддею із прес-секретарем.
На згадку про цю подію були зроблені декілька пам’ятних фото, учні отримали диплом про успішне проходження вказаного курсу, методички.

Дякуємо за участь у надзвичайно актуальному комунікативному заході для молоді та продовжуємо важливу роботу в цьому напрямку.

 Пам’ятні фото можна подивитись за цим посиланням:

https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/pres-centr/photos/3521/ 

      

 

 

Прес-служба Деснянського районного суду м. Києва!