flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повторне повідомлення про вимушені обмеження щодо відправлення процесуальних документів

06 травня 2020, 09:01

Шановні учасники судових процесів, та відвідувачі суду, повторно звертаємо увагу!

Відповідно до Положення про територіальне управління Державної судової адміністрації України в місті Києві, затвердженого 25.09.2015 року, ТУ ДСА України в м. Києві забезпечує належні умови діяльності місцевих судів міста Києва у межах повноважень, визначених законом, здійснює функції розпорядника коштів Державного бюджету України щодо фінансового забезпечення діяльності ТУ ДСА України в місті Києві та місцевих загальних судів міста Києва.

У зв’язку із відсутністю достатнього фінансування та забезпечення суду поштовими марками, Деснянський районний суд міста Києва продовжує направляти учасникам судових процесів поштову кореспонденцію із затримками.  

З метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань просимо при зверненні до суду заповнювати бланк-заяви про отримання sms-повідомлень.

Також при зверненні до суду прохання повідомляти про всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів свої та інших учасників провадження.

 Додатково інформацію по справі можна отримати:

  •  на сайті Деснянського районного суду м. Києва суду у розділі «Список справ призначених до розгляду»;
  •  зателефонувавши до Єдиного Контакт-центру судової влади України за номером 0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України).

Керівництвом суду вживаються заходи для своєчасного направлення поштової кореспонденції, дякуємо за розуміння, просимо вибачення за тимчасові незручності!

Прес-центр Деснянського районного суду м. Києва!