flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Як працює суд в умовах карантину

02 червня 2020, 17:17

 

У зв’язку з тим, що 20 травня 2020 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення про продовження карантину на території України до 22 червня 2020 року, у Деснянському районному суді м. Києва продовжує діяти особливий режим роботи суду та встановлені карантинні заходи і обмеження, спрямовані на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Деснянський районний суд м.Києва забезпечував здійснення правосуддя упродовж всього періоду дії карантину та продовжує і надалі здійснювати розгляд справ. Ефективність роботи суду відображають стан розгляду справ та масштаби документообігу.

За 81 день карантину - з 12 березня по 31 травня 2020 - у провадження суду надійшло на розгляд 184 справ та матеріалів.

Також, від початку карантину через електронну пошту суду надійшло 3256 вхідних документів, через соціальну мережу в месенджері «Facebook» надійшло 24 звернення та 12 звернень через офіційний веб-сайт суду в рубриці «Питання-Відповіді».

 Звертаємо увагу на необхідність дотримання проти епідеміологічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

З огляду на це, просимо використовувати можливості безконтактної та он-лайн комунікації з судом через:

  • офіційну електронну пошту суду - inbox@ds.ki.court.gov.ua;
  • особистий кабінет в системі "Електронний суд" (з порядком роботи в системі можна ознайомитись за цим посиланням https://cutt.ly/SyXqdhi);
  • засобами поштового зв’язку: 02225, м. Київ, пр. В.Маяковського, 5-В;
  • соціальній мережі «Facebook» за посиланням: https://cutt.ly/KyXqz94
   

   Прес-центр Деснянського районного суду м. Києва!