flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальна лекція для працівників Служби судової охорони

14 вересня 2020, 12:43

11 вересня 2020 керівник апарату Деснянського районного суду м. Києва Лариса Зубець, в.о. прес-секретар суду Вікторія Москович та судовий розпорядник Юрій Розпірка провели навчальну лекцію для співробітників Служби судової охорони у м. Києві та Київській області.

Лариса Зубець звернула увагу на важливість забезпечення належної охорони приміщення суду, адже різні провокативні дії суттєво підривають рівень довіри до судів та суду загалом, звернула увагу співробітників Служби судової охорони  на порядок реагування щодо проблемних ситуацій, які виникають у щоденній діяльності.

Водночас керівник апарату суду зі свого боку запевнила співробітників Служби судової охорони про повну підтримку та допомогу в питаннях щодо діяльності роботи суду.

У ході зустрічі сторони обмінялись думками щодо можливості удосконалення порядку допуску осіб до приміщень судів та з в.о. прес-секретарем суду обговорили подальші спільні комунікаційні дії.

Судовий розпорядник Юрій Розпірка як відповідальна особа за пожежну безпеку приміщення електрощитових, підвальних та технічних приміщень Деснянського районного суду м. Києва,  розповів щодо пожежної безпеки, з подальшим проведенням екскурсії вказаних приміщень.

Співробітників Служби судової охорони було ознайомлено з Інструкцією про заходи пожежної безпеки в службових  приміщеннях Деснянського районного суду м. Києва, затвердженого Наказом голови Деснянського районного суду м. Києва від 01.10.2018 №27-од, з Положенням про апарат Деснянського районного суду міста Києва.

                                              

Співробітники Служби судової охорони забезпечують належний рівень безпеки судових установ м. Києва і готові до подальшої співпраці.

Прес-центр Деснянського районного суду м. Києва!