flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Загальна канцелярія суду каб.49

30 березня 2019, 16:59

 Деснянський районний суд м. Києва повідомляє, що відповідно до п. 5 наказу №3-аг від 09 січня 2018 р. керівника апарату суду Зубець Л.В., відповідальною особою за роботу загальної канцелярії суду визначено Савенок С.О., а у разі її відсутності Курочкіну В.В. або Чабан М.В.  

Вказані відповідальні особи самостійно або за розпорядженням керівника апарату суду вирішують покладення функціональних обов'язків, не визначених даним наказом, на працівників канцелярії, у тому числі у разі відсутності одного з працівників.

Крім того, у своїй діяльності загальна канцелярія суду керується Конституцією України, Законами України «Про судоустрій і статус суддів», «Про державну службу», «Про засади запобігання та протидії корупції» та іншими нормативно-правовими актами, інструкцією з діловодства, наказами та розпорядженнями голови суду, керівника апарату суду.

 Основними завданнями загальної канцелярії є належне забезпечення роботи суду, а саме:

  • здійснення щоденної реєстрації вхідної та вихідної кореспонденції (судових справ та інших документів) протягом робочого часу в автоматизованій системі документообігу суду;
  • забезпечення своєчасної передачі судових справ та інших документів суддям або іншим працівникам апарату суду для розгляду;
  • забезпечення своєчасного та якісного ведення документів первинного обліку, складання їх та оформлення;
  • організація роботи з документами, що надходять електронною поштою;
  • облік, реєстрація та передання до виконання документів з обмеженим доступом, що надходять до суду;
  • за дорученням керівника апарату суду готують проекти відповідей на запити, заяви, які надходять до суду від громадян або юридичних осіб.

ПОРЯДОК ПРИЙМАННЯ ДОКУМЕНТІВ КАНЦЕЛЯРІЄЮ СУДУ  

      Згідно п. 2.2 Інструкції з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді АРК та ВССУ, затвердженої наказом ДСА України 17.12.13 року №173, приймання кореспонденції від осіб, які беруть участь у справі (їх представників або кур’єра), здійснюється за пред’явленням оригіналу документа, що посвідчує особу (документа, що підтверджує повноваження представника або належність його до організації-відправника).

     У разі непред'явлення таких документів або пред'явлення таких, що не оформлені відповідно до вимог чинного законодавства, кореспонденція не приймається.