flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага виклик до суду Карауш О.В.

24 квітня 2018, 12:02

 

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. КИЄВА
02225, м. Київ, пр-т Маяковського, 5-В, тел.: 547-24-23 email: inbox@ds.ki.court.gov.ua

 

 

  15 березня 2018 року

  №2/754/3517/18

Карауш О.В.

м. Київ, вул. Бальзака, 46-А, кв. 99

 

Відповідно до відомостей Відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ГУ ДМС України в м. Києві наданих на запит суду Карауш О.В. зареєстрованим чи знятим з реєстраційного обліку в м. Києві не значиться).

 

 

 

Деснянський районний суд м. Києва повідомляє про відкриття провадження та прийняття до розгляду позовної заяви Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) до Карауша Олександра Вікторовича, про відшкодування в порядку регресу витрат, повязаних з виплатою страхового відшкодування.

 

Розгляд справи відбудеться за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

Крім того, повідомляємо, що відповідно до ч. 1 ст. 276 ЦПК України клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву.

Відповідач має право у п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву у порядку, передбаченому ст.ст. 178, 191 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив у п'ятиденний строк з дня отримання відзиву у порядку, передбаченому ст.ст.179, 278 ЦПК України.

Відповідач має право подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів у п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив в порядку, передбаченому ст.ст. 180, 278 ЦПК України.

 

 

 

 

Суддя :                                                                                  Н.Г. Таран