flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага виклик до суду Карпусь О.Б.

26 вересня 2018, 14:10

 

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. КИЄВА
02225, м. Київ, пр-т Маяковського, 5-В, тел.: 547-24-23 email: inbox@ds.ki.court.gov.ua

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

  19 вересня 2018 року

 Справа №754/11065/18

 Провадження №2/754/6043/18

 Карпусь О.Б. 

_________________________________________

Відповідно до інформації наданої відділом обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ГУ ДМС України в м. Києві Карпусь О.Б. по м. Києву зареєстрованим чи знятим з реєстрації не значиться. 

 

 

            Деснянський районний суд м. Києва викликає відповідача Карпусь О.Б., у справі №754/6043/18 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Перший український експертний центр» до Карпусь Олени Борисівни, про стягнення заборгованості в судове засідання, яке відбудеться  в приміщенні Деснянського районного суду м. Києва «19» грудня 2018 року о 16 годині 30 хвилин за адресою: м. Київ, пр. Маяковського, 5-В,  в залі судового засідання №39

            Повідомляємо, що копію ухвали про відкриття провадження, позовну заяву з додатками Ви можете отримати в приміщенні суду. Суддя Н.Г. Таран.

            Відповідно до інформації наданої відділом обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ГУ ДМС України в м. Києві Карпусь О.Б. по м. Києву зареєстрованим чи знятим з реєстрації не значиться. 

            На підставі  ч.11 ст. 128 ЦПК України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

Наслідки нез'явлення за викликом суду

 

     Наслідки нез'явлення на судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 223, 372 ЦПК України, статтями 205, 313 КАС України та статтею 268 про адміністративні правопорушення.

 

     Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud2603/

 

     З текстами судових рішень, винесених судом в цивільній справі, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

Суддя :                                                                     Н.Г. Таран