flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага виклик до суду Васильєв В'ячеслав Володимирович

10 січня 2019, 12:21

 

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. КИЄВА
02225, м. Київ, пр-т Маяковського, 5-В, тел.: 547-24-23 email: inbox@ds.ki.court.gov.ua

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

  18 грудня 2018 року

 Справа №754/11457/18

 Провадження №2/754/6181/18

 

  Васильєв В'ячеслав Володимирович 

_________________________________________

Відповідно до відомостей, що містяться в позовній заяві Васильєв В.В. проживає за адресою: м. Київ, вул. Шолом-Алейхема, 10-А, кв. 49

 

Згідно відомостей відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця прозживання ГУ ДМС України в м. Києві Васильєв В.В. був зареєстрований за адресою:м. Київ, вул. Шолом-Алейхема, 10-А, кв. 49, проте 12.02.2013 року знятий з реєстраційного обліку  за адресою: Черкаська обл., Шполянський р-н.,с. Коротино.

 

Відповідно до відомостей відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця прозживання ГУ ДМС України в Черкаські області Васильєв В.В.зареєстрованим чи знятим з реєстраційного обліку не значиться.

 

 

Деснянський районний суд м. Києва повідомляє Васильєва В.В., про те, що ухвалою від 18.12.2018 року відкрито провадження у справі за позовом Силюк Оксани Віталіївни до Васильєва В’ячеслава Володимировича, про стягнення аліментів, в порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч. 5 ст. 297 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої із сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розглдя справи проводиться в судоовму засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі  ч.11 ст. 128 ЦПК України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud2603/

З текстами судових рішень, винесених судом в цивільній справі, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Деснянського районного суду м. Києва, звернувшись із відповідною заявою.

 

Суддя :                                                                 Н.Г. Таран