flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага виклик до суду Лозко Людмила Вікторівна

15 травня 2019, 09:55

ДЕСНЯНСЬКИЙ  РАЙОННИЙ  СУД  м. КИЄВА

02225, м. Київ,  пр.  Маяковського, 5-В,  тел.: 547-81-73 email: inbox@ds.ki.court.gov.ua

 

 

 06 травня 2019 року  

755/434/19

                                     

 

Відповідач – Лозко Людмила Вікторівна

 

                                                    Оголошення про виклик в суд

                                          ( у відповідності до ч. 11 ст. 128 ЦПК України)

        В провадженні Деснянського районного суд м. Києва перебуває справа за позовом Лозко Олександра Олександровича до Лозко Людмили Вікторівни про стягнення аліментів.

         Ухвалою суду від 26.04.2019 - відкрито провадження по справі. Розгляд справи буде проведено за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

              Відповідач має право у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву у порядку, передбаченому ст. 178, 191 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов’язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

            Позивач має право подати до суду відповідь на відзив у п’ятиденний строк з дня отримання відзиву у порядку, передбаченому ст. 179, 278 ЦПК України.

           Відповідач має право подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів у п’ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив в порядку, передбаченому ст. 180, 278 ЦПК України.

            Роз’яснити сторонам по справі їх право звернутись до суду, в передбачений ч. 5 ст.279 ЦПК України строк, з клопотанням про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін.

           Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет http://ds.ki.court.gov.ua

         Розгляд справи буде проведений у встановленому порядку Цивільно процесуального кодексу України.

     Ухвала в частині порушення правил підсудності може бути оскаржена до Київського апеляційного суду у порядку, визначеному ст. 354-365 ЦПК України.

 

            Суддя                                                                  В.В.Бабко