flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага виклик до суду Гуленка Сергія Олексійовича

28 травня 2019, 09:44

ДЕСНЯНСЬКИЙ  РАЙОННИЙ  СУД  м. КИЄВА

02225, м. Київ,  пр.  Маяковського, 5-В,  тел.: 547-81-73 email: inbox@ds.ki.court.gov.ua

 

 

         20 травня 2019 року                                                            

 

                       Оголошення про виклик відповідача - Гуленка Сергія Олексійовича

 

ОГОЛОШЕННЯ

Деснянський районний суд м. Києва викликає в якості відповідача Гуленка Сергія Олексійовича по цивільній справі №754/1842/19 за позовом Гуленко Оксани Петрівни до Гуленка Сергія Олексійовича, про розірвання шлюбу

Підготовче засідання у вказаній справі відбудеться «11» червня 2019 року о 14 годині 15 хвилин в приміщенні Деснянського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, пр. Маяковського, 5-В, каб. №39 – (зал судового засідання).  

На підставі  ч.11 ст. 128 ЦПК України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

У разі неявки справу буде розглянуто у  відсутності відповідача.

 

            Суддя:                                                                                  Н.Г. Таран 

 

Відповідно до листа Державної судової адміністрації України №10-2141/18 від 24.01.2018 року «Про розміщення оголошень про виклик на офіційному веб-порталі судова влада України» до початку функціонування Єдиної судової інформаційно –телекомунікаційної системи, інформація про виклик у справі відповідача, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, розміщується безпосередньо судом на його офіційній сторінці веб-порталу судової влади України.