flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Повідомлення для Добровольського Валентина Петровича!

10 лютого 2020, 10:47

Деснянський районний суд м. Києва повідомляє, що ухвалою суду від 10.02.2020 відкрито провадження в цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал» до Панасенка Олександра Андрійовича, Ключа Віктора Миколайовича, Добровольського Валентина Петровича про стягнення заборгованості.

Постановлено здійснювати розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи, у відповідності до ч. 5 ст. 279 ЦПК України.

Роз’яснити право звернутись до суду, в передбачений ч. 7 ст. 279 ЦПК України строк, з клопотанням про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін. 

Відповідач має право в п’ятнадцятиденний строк з моменту отримання ухвали про відкриття провадження подати суду відзив на позовну заяву та всі наявні в нього докази, які стосуються предмету спору, з одночасним направленням його копії та додатків до нього всім учасникам справи та наданням суду доказів про здійснення вказаних дій, а також в п’ятиденний строк з моменту отримання відповіді на відзив надати суду заперечення на вказану відповідь, з одночасним направленням його копії та додатків до нього всім учасникам справи та наданням суду доказів про здійснення вказаних дій.

Роз’яснити, що у відповідності до ч. 1 ст. 193 ЦПК України відповідач має право пред’явити зустрічний позов в строк для подання відзиву.

У разі не надання вказаних документів у встановлений строк без поважних причин суд вирішить справу за наявними матеріалами.

У відповідності до ч. 3 ст. 279 ЦПК України строк для реалізації особами своїх процесуальних прав та виконання процесуальних обов’язків складає тридцять днів з дня відкриття провадження по справі.

З повним текстом ухвали суду, Ви можете ознайомитись на веб-сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua/).

 

Суддя Саламон О.Б.