flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

9 жовтня 2019 в Деснянському районному суді м.Києва відбувся день відкритих дверех

09 жовтня 2019, 16:33

9 жовтня 2019 до Деснянського районного суду міста Києва завітали учні 6 класу школи №283 «Козацька гімназія».

Метою даного заходу було провести бесіду з учнями на тему щодо протидії булінгу, ознайомити учнів з правами дитини на основі статтей Конвенції Організації Об’єднаних Націй, формування правового світогляду дітей та відповідної активної позиції при реалізації своїх прав у житті, виховання поваги один до одного та ознайомленню з правами та основних обов’язків людини і громадянина.

З вітальним словом перед учнями виступила в.о. прес-секретаря суду Москович Вікторія за участю головного спеціаліста Половенко Галини, провели правовий лекторій та вікторину на тему: «Конвенція ООН про права дитини». Після лекції, до заходу долучилась заступник голови суду - Лісовська Олена Володимирівна, яка провела бесіду з учнями на тему щодо протидії булінгу, супроводжуючи слайд-шоу програмою та відеоматеріалом, підсумовуючи дані теми учні взяли участь у грі «Ситуація» з якою справились на відмінно. Після чого учням була проведена екскурсія по приміщенню суду (канцелярії, зали судових засідань, архів).

Усі учасники заходу мали можливість поспілкуватися між собою, із суддею.

На згадку про цю подію були зроблені декілька пам’ятних фото, учні отримали методички та солодощі.

Дякуємо за участь у надзвичайно актуальному комунікативному заході для молоді та продовжуємо важливу роботу в цьому напрямку.

Більше фотографій можна подивитись за цим посиланням:  https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/pres-centr/photos/3327/

Прес-служба Деснянського районного суду м. Києва!