flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Послаблення карантинних заходів

25 травня 2020, 14:57

Шановні громадяни, учасники судових процесів!

Звертаємо увагу, що в Деснянському районному суді міста Києва починаючи з 25 травня 2020  відбулось послаблення карантинних заходів, а саме:

  • відновився прийом громадян канцеляріями та архівом суду (з графіком організації прийому можна ознайомитись за цим посиланням: https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/pro_sud/shedule/);
  • відновлено режим ознайомлення учасників судових процесів з матеріалами судових справ.

Одночасно звертаємо увагу на те, що до закінчення загальнодержавного карантину в Україні до приміщення суду допускаються громадяни лише за наявності вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисної маски. 

Також наполегливо просимо вас під час перебування в суді дотримуватися безпечної дистанції один від одного, що становить 1,5-2 метри.

Просимо громадян:

  • утриматися від візитів до суду без нагальної потреби;
  • не відвідувати судові засідання, де участь сторін визнана судом необов'язковою, надіславши на адресу суду заяву про проведення засідання без Вашої участі;
  • дотримуватися правил санітарної безпеки та гігієни;
  • не виходити з дому при підвищеній температурі тіла та з ознаками гострих респіраторних захворювань, одразу звертатися за кваліфікованою медичною допомогою.

Для подачі документів до суду Ви можете використовувати:

  1. поштовий зв'язок (02225, м. Київ, пр. В.Маяковського, 5-В);
  2. офіційну електронну пошту суду - inbox@ds.ki.court.gov.ua;
  3. особистий кабінет в системі "Електронний суд" (з порядком роботи в системі можна ознайомитись за цим посиланням https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/info/email/).

Прес-центр Деснянського районного суду м. Києва!